Trond Einar Moen Pedersli og Astri Waldal vant Vennafjellet Opp 2022

På en overskyet dag med bløte løpeforhold gikk den åttende utgaven av Vennafjellet Opp.

I år vant Trond Einar Moen Pedersli herreklassen på tiden 26:18 min foran Antonius Amundsen og Nils Ole Fuglem. 

På kvinnesiden vant Astri Waldal på tiden 29:52 min foran Nora Waldal og Jenny Farbu. 

Begge spurtprisene vant også Trond Einar Moen Pedersli og Astri Waldal for sine klasser.

 

I år var det 67 trimmere som som tok turen opp til Vennafjellet.

Resultater finner du her:

https://live.eqtiming.com/63025#result:232336-0-1207676-1-1-

Hanne Mjøen Maridal og Øystein Kvaal Østerbø raskest i Vennafjellet Opp 2021

Øystein Kvaal Østerbø og Hanne Mjøen Maridal, begge Strindheim Il vinnere av Vennafjellet Opp (foto: Magnus Grøtte Renå)

I strålende vær og løypeforhold gikk den syvende utgaven av Vennafjellet Opp. Litt nedgang i antall deltakere, men de som tok turen i trim eller konkurranse fikk en flott opplevelse med panoramautsikt på toppen av Vennafjellet. Turen er overkommelig for de fleste, og både unge og gamle tok seg til toppen etter å ha tilbakelagt 424 høydemeter. Det var fin stemning både langs løypa og på toppen da konkurranseløperne kom i mål.

I dameklassen tok Hanne Mjøen Maridal, Strindheim IL raskt teten, og vant også begge spurtprisene. Hanne vant også i 2016, men under langt tøffere forhold. Hun syntes derfor det var artig å være tilbake med godt vær. Ida Waldal, Hommelvik IL, som tidligere i år ble juniorverdensmester i skyrunning, fikk andre beste tid, og ble vinner av kvinner 15-20. Tredje raskeste kvinne ble Malin Einmo fra Rindal IL.

I herreklassen ble det også seier til en tidligere vinner. Øystein Kvaal Østerbø, Strindheim IL, vant som han også gjorde i 2017. Også han tok med seg begge spurtprisene. Johan Persson, Trillevallens IF, fulgte Østerbø lenge, men måtte gi tapt på slutten. Tredje raskeste herre ble Jostein Tandberg, Kjelsås IL. 

Resultater: 

https://live.eqtiming.com/57693#result:214202-0-1159785-1-1-

Påmeldingen for Vennafjellet Opp 2021 er åpen!

Gladnyhet! Vennafjellet Opp 2021 blir gjennomført. Vi er veldig glade for å kunne få muligheten til å arrangere Vennafjellet opp også i år. Løpet går av stabelen Søndag 29. August. Vi gleder oss stort, og håper på god deltakelse. 

Link til påmelding: https://signup.eqtiming.com/?Event=Vennafjellet

Resultater 2020

Til tross for korona-tider greide vi å gjennomføre Vennafjellet Opp også i 2020. Det ble et flott arrangement med nødvendige smitteverntiltak og 200 deltakere. Vi håper alle hadde en fin dag med innslag av både sol, regn og tåke. Takk til alle deltakere, både i konkurranseklasse og trim, sponsorer og funksjonærer. 

Ole Morten Flataker, Hommelvik IL og Alise Einmo, Rindal IL var raskest på toppen, og begge satte likegodt ny løyperekord.

Komplette resultater Vennafjellet Opp 2020

 https://live.eqtiming.com/53800#result:200778-0-0-1-1-

 

Nye løyperekorder:

Herrer: Ole Morten Flataker, Hommelvik IL 24:07

Damer: Alise Einmo, Rindal IL 26:58

 

Spurtpriser:

Litjdammen

Herrer: Ørjan Kjeldsli, Stadsbygd IL

Damer: Hanne Skulbru, Strindheim IL

Åltjønna

Herrer: Per-Christian Grieg, Varegg

Damer: Alise Einmo, Rindal IL

Smittevernregler Vennafjellet Opp 2020

Påmeldingen for Vennafjellet Opp 2020 er åpen!

Gladnyhet! Vennafjellet Opp 2020 blir gjennomført. Vi er veldig glade for å kunne få muligheten til å arrangere Vennafjellet opp også i år. Løpet går av stabelen Søndag 30. August. Vi forholder oss til gjeldene smittevernregler, og kjører et påmeldingstak på maks 200 deltagere (inntil videre). Her er det førstemann til mølla! Vi gleder oss stort, og håper på god deltakelse. 

Link til påmelding: https://signup.eqtiming.com/?Event=Vennafjellet&lang=norwegian 

 

Påmelding 2019 er åpen

Da er det klart for å melde seg på årets utgave av Vennafjellet Opp. Følg linken nedenfor eller gå inn via påmelding på hjemmesiden.

Du kan melde deg på Vennafjellet Opp 2019 her

Deltakerrekord og ny løyperekord for herrer

Flott på Vennafjellet i dag (foto Magnus Grøtte Renå)

Hele 252 deltakere tok turen fra Mostadmark skytebane og til toppen av Vennafjellet i årets løp. I flott vær og med gode forhold ble det igjen løpt fort i konkurranseklassen, der Eirik Mysen, Mosvik IL og Ragnhild Mogstad, Rindal IL var de raskeste. Mysen knuste like godt fjorårets løyperekord og kom i mål på 24.11. Også mange lokale løpere med flotte prestasjoner i konkurranseklassen og det er imponerende at så mange unge løpere kommer seg til toppen på rundt en halvtime.

Hele 202 i trimklassen håper vi også hadde en fin tur i dag og etterhvert fikk nyte den flotte utsikten fra toppen av Vennafjellet. Vi takker alle deltakere, funksjonærerer og sponsorer for deltakelse og bidrag i årets Vennafjellet Opp - vi ønsker velkommen tilbake igjen i 2019.

Alt klart for Vennafjellet Opp 2018!

Løypa er ferdig merket. Værmeldingen for morgendagen viser 20 grader og sol. Alt ligger til rette for en super utgave av Vennafjellet Opp 2018. Det blir grilling av hamburger/pølse på skytterbanen etter løpet under premieutdeling. Kiosksalg med brus, kaffe, vaffel og kaker både ved start og oppe på toppen. Vel møtt!

Deltakerpremie til ALLE under Vennafjellet Opp 2018!

Alle som deltar under Vennafjellet Opp 2018, både i trim og konkurranseklassen får en Vennafjellet Opp «buff» i deltakerpremie. Enda en god grunn til å ta fatt på den fine turen til toppen! 😉

Vennafjellet Opp 2018 video

Er du klar for Vennafjellet Opp 2018? Gjør deg klar for en fantastisk tur til toppen av fjellet. Se og nyt video av vår fantastiske løypetrasé!
https://signup.eqtiming.no/?Event=Vennafjellet&lang=norwegian

Påmelding 2018 er åpen

Da er påmelding for både trim og konkurranseklasse åpnet for Vennafjellet Opp søndag 2.september 2018.

Sett av dagen allerede nå og meld deg på her

 

Ny deltakerrekord og nye løyperekorder i 2017

Snart i mål

Hele 211 fullførte Vennafjellet Opp i 2017. Med 48 i konkurranseklassen og 163 i trim er det ny deltakerrekord i løpets treårige historie. Det var mange glade trimmere å se, og det ble virkelig løpt fort i konkurranseklassen.

I dag fikk alle som tok seg til toppen av Vennafjellet virkelig se hvor flott utsikten er. Med skyfri himmel er det litt av en panoramautsikt fra toppen, her ser man Dovrefjell, Sylan, Skardsfjella, Skarvan, Fosenalpene... og mye mye mer.

Vi takker alle deltakere, funksjonærer og alle samarbeidspartnere for at dette ble et flott arrangement på en flott dag. Vi ønsker velkommen tilbake til Vennafjellet Opp 2018.

Øystein Kvaal Østerbø, Strindheim og Sigrid Alexandersen, NTNUI seiret i år

Øystein Kvaal Østerbø og Sigrid Alexandersen. (foto Magnus Grøtte Renå)

I strålende vær var det mange som snakket om nye løyperekorder før årets start.

I herreklassen var det lenge spennende hvem som skulle trekke det lengste strået, da Kvaal Østerbø, Eirik Mysen (Mosvik IL) og Ola Jordheim (Hemsedal IL) fulgte hverandre inn mot mål. Øystein Kvaal Østerbø rykket fra på slutten og satte ny løyperekord med tiden 25.12.

I kvinneklassen ble det en overlegen seier til Sigrid Alexandersen, NTNUI på ny løyperekord 28.45. På de neste plassene fulgte Ingvild Sangesland (Vindbjart) og Amalie Kristin Kvandal (Leirfjord).

Vi kommer med flere opplysninger og resultater etterhvert.....

Sekketransport

Det blir mulighet for å sende sekk/klær med bil til målet på toppen. Denne bilen kjører kl 11:45, se skilting ved starten i Venna.

Påmelding for 2017 åpen

Årets løp søndag 3.september nærmer seg og det er nå åpnet for påmelding.

Vi fortsetter med online påmelding både for trim og konkurranseklassen.

Meld deg på - overraskelse til første registrerte påmeldte!

 

Hanne Mjøen Maridal og Jan Thomas Jenssen raskest i 2016

Hanne Mjøen Maridal, Lillehammer IF. Vinner av dameklassen med ny løyperekord.

Hanne Mjøen Maridal, Lillehammer IF vant kvinneklassen og satte ny løyperekord med tiden 30.52, mens Jan Thomas Jenssen, Hommelvik IL var først på toppen og vant herreklassen med 26.23.

Det var et meget sterkt konkurransefelt med hele 56 deltakere som fikk bryne seg på regnvåte løyper, og tåke og vind på toppen. Veldig mye bra løping i alle aldersklasser til tross for dagens tøffe forhold.

Hele 107 deltakere i trimklassen lot også trøndervær være trøndervær, og tok seg til toppen med godt mot og ingen sure miner å høre.

Vi har lagt til noen bilder fra årets løp under bildeserier og vil oppdatere resultatsiden. Du finner også resultat på www.eq.timing og www.langrenn.com 

Vi takker alle deltakere i årets Vennafjellet Opp for at dere stilte opp og håper dere tross alt hadde en OK dag - vi er imponerte! Samtidig ønsker vi alle velkommen tilbake til Vennafjellet Opp i 2017- da må det bli bedre vær!

Åpner for 13 og 14 åringer i konkurranseklassen

Vi har fått noen henvendelser og åpner nå for at 13 og 14 åringer (født i 2002 og 2003) kan delta i konkurranseklassen. Det blir ingen egen klasse for 13-14 i år, men vi vil vurdere dette for2017. Påmeldingssystemet er nå klarert for å ta imot påmelding for 13 og 14 år i klasse 15-20 år.

Janis og Olis klare for Vennafjellet Opp

Gull i stafett for Sør-Trøndelag jrNM ski 2016, Ole Morten Flataker til venstre og Jan Thomas Jenssen

De lokale løperne Jan Thomas Jenssen og Ole Morten Flataker fra Hommelvik IL er klare for start på Vennafjellet Opp. Begge to var på gull-laget til Sør-Trøndelag under årets junior NM på ski, og Jan Thomas vant også gull i stafett for Norge under årets junior VM på ski. Ole Morten var toer under fjorårets Vennafjellet Opp med et meget sterkt løp. Jan Thomas kommer fra en imponerende innsats under siste helgs toppidrettsuke med en sterk 13.plass, foran sterke løpere som Niklas Dyrhaug og Emil Iversen. Det blir spennende å følge de to Hommelvik-løperne, som får følge av mange lagkamerater i en sterk junior/seniorgruppe.

Norgescup-vinner Hanne Mjøen Maridal klar for Vennafjellet Opp

Påmeldingene tikker inn, og det er gledelig å melde at årets suverene vinner av Norgescup i motbakkeløp for junior, Hanne Mjøen Maridal blir å finne på startstreken. Jenta fra Halsa på Nordmøre, som løper for Lillehammer IF er også med i "Team Ingrid Kristiansen". Fjorårsvinner og løyperekordholder Eiril Fuglem Renå, Hommelvik IL er også blant de påmeldte.

Ingen grunn til å vente med påmeldinger i både konkurranse og trimklasse, flott værmelding frem mot løpsdagen gir håp om gode forhold i den fine traseen.

Tredjemann i årets Storsylen Opp, klar for Vennafjellet Opp 2016

Sverre Solligård fra Strindheim IL er klar for årets Vennafjellet Opp. Han løp inn til en meget sterk tredjeplass under Storsylen Opp sist helg. Målet med deltagelsen er å vinne, og i tillegg prøve seg på løyperekorden til Jørgen Løvseth fra i fjor. Vi ønsker Sverre velkommen til Mostadmark og Vennafjellet Opp 2016

Påmelding åpnet for 2016

Påmelding for Vennafjellet Opp 2016 er nå åpnet. Nytt av året er online påmelding i både konkurranse og trimklasse, enkelt og greit.

 Gå til påmeldingssiden

Dugnad i løypetraseen

Løypetraseen er nå utbedret, og det er lagt ut flere platter og bygd en trapp i "veggen" før Åltjønna. Trimbok er også satt ut. Ta turen! 

Datoen for Vennafjellet Opp 2016 er klar

Lørdag 27. August 2016 går startskuddet for den andre utgaven av løpet. Inviter med venner og familie til en flott tur opp til toppen av Vennafjellet, eller kanskje du vil utfordre deg selv eller noen andre til å stille i konkurranseklassen. Vi gleder oss!

Flott start for Vennafjellet Opp

Deltakere og publikum koste seg på toppen selv om sommertemperaturen hadde sunket betraktelig den siste uka!

Vennafjellet Opp ble en suksess allerede det første året. 37 deltakere i konkurranseklassen og 155 i trimklassen hadde bare lovord om nykomlingen. Det ble en flott dag for alle, stor stemning på toppen med mye publikum og med direktesending via NeaRadio. 

 

Jørgen Natvig Løvseth og Eiril Fuglem Renå raskest i Vennafjellet Opp

Jørgen Natvig Løvseth

Jørgen Natvig Løvseth fra Byåsen IL tok både spurtprisen ved Åltjønna, og var førstemann på toppen av Vennafjellet. Vinnertiden ble sterke 26.15. Ole Morten Flataker fra Hommelvik Il fulgte opp med en sterk andreplass på 26.54, og Øystein Solligård fra Svorkmo/NOI på tredje med 27.17.

I kvinneklassen vant Eiril Fuglem Renå fra Hommelvik IL på 33.55, klubbvenninene Tine Marit Renå og Hedda Aksnes fulgte på andre og tredjeplass på henholdsvis 35.29 og 36.31.

Komplette resultater finnes under fanen resultater.

 

Snart klart for Vennafjellet Opp 2015

Da er det kun en uke igjen, og Vennafjellet Opp 2015 nærmer seg med stormskritt. En kjempeinnsats er gjort av de frivillige. Løypa er ryddet, ny bru og platter har kommet til i Løypetrasén. Online påmeldingen er åpen, slik at alle som skal delta i konkurranseklassen kan nå gjøre dette. Mer info angående påmelding, og generelt om løpet finner du på:

www.vennafjelletopp.com

- Inviter dine venner til et fint løp, eller trimtur. Vi gleder oss!